Baterija mu traje 13 dana
0

Pripremite se za ljeto: Galaxy Fit3 odsad u ponudi BH Telecom

Galaxy Fit3
Galaxy Fit3
Bliži se ljetna sezona, a mnogi od nas teže postići željeni izgled i kondiciju. Galaxy Fit3 idealan je partner za ostvarenje fitness ciljeva.

Pružajući napredno praćenje zdravlja i sna, ovaj elegantni pametni uređaj će vam pomoći da postignete svoje ciljeve prateći vaše vježbe, ishranu i spavanje. A najbolje od svega? Baterija mu traje čak do 13 dana.

U ponudi BH Telecoma sada možete pronaći najnoviju Samsung fitnes narukvicu po cijeni već od 1 KM jednokratno uz Extra L paket.

Dizajn i ekran: Elegantan, a pametan

S velikim ekranom i naprednim funkcijama praćenja zdravlja i sna, Galaxy Fit3 pruža nevjerovatan doživljaj dok se neprimjetno uklapa u vaš životni stil i svaku odjevnu kombinaciju, od poslovne do sportske. Njegov AMOLED ekran od 4 cm služi kao kontrolna tabla za vaše zdravstvene ciljeve, s više od 100 brojčanika sata koje možete odabrati, kao i mogućnošću postavljanja vlastitih fotografija na pozadinu. Izrađen je od laganih materijala i ima IP68 certifikat za otpornost na vodu i prašinu, što ga čini idealnim pratiocem u teretani ili avanturama na otvorenom.

Tanko aluminijsko kućište od samo 18,5 grama pruža udobnost bez opterećenja tokom treninga. Galaxy Fit3 nije samo za praćenje - on je vaš motivator. Prati više od 100 vrsta vježbi, otkucaje srca, nivo stresa i sna, a uz dodatne funkcije poput hitnog SOS-a i detekcije pada, pruža vam potpunu sigurnost i poticaj za ostvarenje svakodnevnih ciljeva.

Zdravlje na dodir i integracija s Galaxy ekosistemom

Fit3 je integrisan u Samsung Galaxy ekosistem, čineći ga nezamjenjivim dijelom vašeg pametnog života. Kontrolišite kameru pametnog telefona ili upravljajte reprodukcijom medija na Galaxy uređajima, sve bez napora.

Galaxy Fit3 je vaš najbolji saveznik u pripremi za ljetnu sezonu. Kombinacijom stila, funkcionalnosti i dugotrajne baterije, vaše fitnes putovanje nikada nije bilo tako učinkovito i privlačno. Počevši od pristupačne cijene, Galaxy Fit3 transformiše način na koji se brinete o svom zdravlju i ostajete povezani.

BH Telecom se pobrinuo da vam ova neodoljiva kombinacija elegantnog izgleda i vrhunskih zdravstvenih mogućnosti ne ostane samo san. Ponuda vam omogućava da Galaxy Fit3 uređaj kupite na rate i po povoljnim cijenama, već od 1 KM jednokratno uz Extra L paket.

Ako ste aktivna osoba koja traži pratnju za svoje fitnes avanture, više informacija o vašem novom fitnes partneru potražite na ovom linku.