Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija jos nije uspjela da lansira kokosh na Zlatibor a svermirski program Srbije ne zaostaje nimalo za Americkim jer ga i nemaju pa nema shta da zaostaje
ni zemlju nismo skroz istrazili a vec idemo na mars !
5 kilometara za dvije godine? Nek' Curiosityju dodaju Express na ime i moze voziti za Zeljeznice Federacije.....
Pa nije to rally, brate. On je istrazivao povrsinu Marsa te 2 godine, nije samo picio punom brzinom.
www.youtube.com/watch?v=8Cv0LIU5HZE 21 je vijek,46 godina od slijetanja,od tada niti jedan pokusaj, zanimljivo..
mislim na mjesec :)
Nakon Apollo 11, Amerikanci su poslali još 6 misija na mjesec, od kojih je 5 uspješno izvršeno, a Apollo 13 se vratio nazad bez sletanja na mjesec (o tome je snimljen i film u kojem glumi Tom Hanks pa ti je možda i poznato.) Dakle, bilo je još pokušaja tako da ti u startu nije tačno ovo što si napisao. A sva teorija zavjere o tome da Amerikanci nikad nisu sletili na mjesec pada u vodu kad uzmeš u obzir da su čak i njihovi direktni suparnici iz tog vremena, Rusi, potvrdili slijetanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tamo je našao staru pravoslavnu crkvu iz 5555895 stoljeća prije Krista i u njoj starog svećenika Panteliju koji mu je odguslao staru junačku pjesmu o boju Srba sa Klingoncima i Romulancima 5555894 godine prije Krista i kad su poslije nje sišli sa neba i naselili Zemlju.
To su onda neka novija istraživanja :)
Da ne govorimo o tome kako su srbi sišli s neba i naselili mars pa se sve to izdešavalo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)