{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Postapokaliptično izdanje New Yorka na Appleovim mapama

24.6.2013. u 17:24
0
2
Postapokaliptično izdanje New Yorka na Appleovim mapama
0
Postapokaliptično izdanje New Yorka na Appleovim mapama
Nedavno objavljena fotografija New Yorka prikazanog na Appleovim mapama na iPhoneu izgleda zastrašujuće postapokaliptično.
Na fotografiji se vidi pusta ulica prekrivena smećem i "pregaženim" žutim taksijima, dok okolne zgrade izgledaju prilično oštećeno. Naravno, na fotografiji nigdje nema ljudi te sve izgleda poput scene iz nekog filma o zombie apokalipsi.

Appleove mape su na udaru kritika još od samog njihovog pojavljivanja 2012. godine.

"Poput mnogih stvari u životi, Appleove užasne mape bile bi smiješne da zapravo nisu toliko tužne. Nakon što je Apple odlučio da odbaci Googleove mape kako bio ponudio svoje zajedno sa iOS-om 6, korisnici su prepušteni pogrešnom usmjeravanju, netačnom popisu kompanija, a nedostaje čak i Kip slobode", pisao je Brian Barret, glavni urednik tehnološkog portala Gizmodo, samo 24 sata nakon pojavljivanja Appleovih mapa.

Naravno, uslijedile su i slične kritike iz čitavog svijeta, a posebno Australije. Tako su se Appleove mape našle na CNN-ovoj listi 10 najvećih tehnoloških promašaja u 2012. godini.

Apple je nakon toga počeo da radi na ispravljanju problema, ali izgleda da još uvijek postoje ozbiljni problemi sa 3D fotografijama.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: