{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Postapokaliptično izdanje New Yorka na Appleovim mapama

24.6.2013. u 17:24
0
2
Postapokaliptično izdanje New Yorka na Appleovim mapama
0
Postapokaliptično izdanje New Yorka na Appleovim mapama
Nedavno objavljena fotografija New Yorka prikazanog na Appleovim mapama na iPhoneu izgleda zastrašujuće postapokaliptično.
Na fotografiji se vidi pusta ulica prekrivena smećem i "pregaženim" žutim taksijima, dok okolne zgrade izgledaju prilično oštećeno. Naravno, na fotografiji nigdje nema ljudi te sve izgleda poput scene iz nekog filma o zombie apokalipsi.

Appleove mape su na udaru kritika još od samog njihovog pojavljivanja 2012. godine.

"Poput mnogih stvari u životi, Appleove užasne mape bile bi smiješne da zapravo nisu toliko tužne. Nakon što je Apple odlučio da odbaci Googleove mape kako bio ponudio svoje zajedno sa iOS-om 6, korisnici su prepušteni pogrešnom usmjeravanju, netačnom popisu kompanija, a nedostaje čak i Kip slobode", pisao je Brian Barret, glavni urednik tehnološkog portala Gizmodo, samo 24 sata nakon pojavljivanja Appleovih mapa.

Naravno, uslijedile su i slične kritike iz čitavog svijeta, a posebno Australije. Tako su se Appleove mape našle na CNN-ovoj listi 10 najvećih tehnoloških promašaja u 2012. godini.

Apple je nakon toga počeo da radi na ispravljanju problema, ali izgleda da još uvijek postoje ozbiljni problemi sa 3D fotografijama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: