Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, do juče ste se tukli u redovima za Torabija i bildali ruke dizajući po 10 litara vode na njegov magični trokut, sad najednom kill illuminati... :))
hm trokut sta bi drugo i bilo..ccc.
\"Ova nevjerovatna struktura je visoka 365 metara\" 3+6=9 6+5=11 9-11 ... 911 ...
Masoni su krivi za sve, zajedno sa iluminatima, krstasima, i jos nekima cija su imena cenzurirana na ovom forumu (cuj forumu?), npr. c3tn1k, b4l1j4 i ust4s4. A cenzurirana su jer su ovi dobri ljudi koji administriraju forum zabrinuti za nase zdravlje i srecu i dobro parking mjesto. Ali, svi su oni krivi jer nema dovoljno parking mjesta u gradu, da se covjek raskomoti i da se ne nervira. Ja stalno govorim ko je sve kriv za nase probleme ali me niko ne slusa. Ovaj grad ce biti pun pogodak ako naprave da to bude veliki parking prostor koji ce rijesiti svacije probleme oko parkiranja, jer ako nam ne rijese probleme moracemo da porazgovaramo s ovim gore navedenim likovima koji nam prave te probleme. Prijatno.
The Venus Project :)
To nije plutajući grad, to može eventualno biti nekoliko mjesnih zajednica, komšiluka ili mahala. Gradovi danas imaju po 30 miliona stanovnika (Meksiko, Daka, Istambul itd.) a sutra će imati još više. Ko će u to čudo tehnologije strpati sirotinju iz New Orliensa? Ne mogu im naći pristojan privremeni smještaj.
Providno masonski!
postavit ga u neumu i spojit obale neumske rijeke
ovo ti prave u pakasu od stare :)
hoce li biti dilera u ovom gradu??
Fak all of ju a jem d best mada faker in da trokut town ... alipasino sux
mogli su za razliku od inace zidati kuce, umjesto da prave zidove od kartona, pa im ne bilo ko u \"vuk i tri prasica\". jok oni odma plutajucu piramidu...
jel ovo prave na srbijanskom moru
a sta kad im naleti cunami?
Taman posla u trokutu da zivim, nemam za kirije na Alipasinom, kakav crni trokut...
Hajmo mi koju pametnu o Džeki hebo ovo..