Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto prije izadje, prije ga necu imati
Kamera, procesor, izgled, memorija...sve vec davno prevazidjeno, jos samo totalnu neznalicu mogu impresionirati.
tacno,nema konkretnih noviteta nego samo tehnoloski napredak se adaptuje,ali ipak jedan je orginal svi drugi su ipak samo kopije iphona..
I opet ce bit domaći zadatak kao i uvijek, za smeće plastično samsung
Apple svoje top secret planove salje faxom u klix redakciju, da prvi objave sta ce telefon imati i kakav ce izgledati.
A vidi tamo iza onog crvenog stuba auto sa BH tablama
hmm...gledajuci sliku pomislio sam da ima neki sensor koji analizira....kisu...il nesto....jbga
Platiš fontele milju i po???? Za tu lovu mogu sastavljat konfiguraciju iz snova na nekom laptopu i kupiti fontele za ostatak love - svakako i služi za razgovor, SMS i eto i net (koji ima i neki jadni androidičar za 100 KM).
Po broju dislike-a vidim koliko su ljudi glupi i bolesni. Plaćajte i dalje milju i po telefon da bi imali funkcije koji ima jedan telefon od 100 km. A ja taj telefon nema jabuku (i to polovnu) nazad. Izvinjavam se :)
gledo sam neki dan reklama Samsunga i pojedena jabuka ostalo samo ono sto je za bacit hehe
overpriced
"Apple" i "odgođen" ne idu u istu rečenicu. Onog dana kada ga predstave, telefon će biti dostupan na tržištu, a to je 100% u septembru.
Prije Božića i Nove godine prije. Tad raja bezglavo troši lovu na gluposti.
Gorim od zelje da ga kupim......