Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji Klix koristi za prevođenje copy/paste članaka?
@Kontas?! Index.hr
niđe veze klixe jel to nema vijesti o lelemudanu iz laktaša ili koronici kraljici??
Budget oprezni ljudi sa kategorijama aplikacija: vremenska prognoza i battery saver-i. Ucestalost aplikacija koje upijaju lokacijske podatke i podatke o koristenju ostalih aplikacija u svrhu prodaje reklamnim agencijama je velika. U praksi, i ako vam privatnost podataka nije bitna, trose bateriju brze. Nije da su sve, ali ucestalost velika. Last Pass - svaka cast; Za messaging preporucujem Signal.
@Garamond *budite
Nova i Solid su vrh.
...
Šta je ovo na promotivnom videu od Solid Explorera prikazan ES File Explorer?
nista mi gore nema od googleovih app koje sigurno nikad u zivotu necu koristiti, tipa google play videos
mozda ti ne koristis niti ces al ce tvoj sin 😁😁
Najbolje aplikacije za Android telefone - a sta je sa Klix aplikacijom za portal? To niste uvrstili u najbolje aplikacije
1. Smart Launcher 3 pro 2. File Manager plus 3. Adguard 4. Youtube Vanced 6. Google: Drive, Gmail, Photos To je sve što je potrebno za jedan android. A sve besplatno.
Ovo instaliraš na galaxy s20 i više ne možeš ništa instalirati haha
what3words je zakon. Ali klix kao strucnjaci u IT i mobile apps.