Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivan telefon! Ali posto meni isti sluzi samo za pozive i po neku sms, tih 1000KM koliko ce najvjerovatnije kostati, iskoristit cu za ljetovanje!
SAMSUNG je broj 1
vjerujem da polovina ovi "gladnih" demonstranata i njihova djeca imaju ovakve telefone :)
..čuj, bez zaj­ebancije...što dodi šuti na zdogađanja u teheranu i okolo?...strah ili šta?
dodo je u beogradu....zapitaj se zasto sute hrvati prije svega pa onda i srbi...naravno mislim na politicare....po mom misnjenju neko je od bosnjackih politicara syebao plan koji su imali hrvati ali mislim da se sad ceka neka ozbiljnija bosnjacka greska...paljenje hdz prostorija nemoze biti povod jer su zapalili i sda ali ko zna pred nama je mozda ce neko nesto namjestiti i iscenirati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Iako nisam obozavatelj Iphone-a, moram priznati da izgleda prelijepo. Lijep, cvrst mobitel, jako kvalitetan, ali i skup..
Vrlo vrlo dobar,telefon imam ga cak.:) ovaj iphone 5 :D vrlo je dobar,sto vise odlican.
Kakva lupetanja! Ovako bi mogao izgledati?? jel vi znate šta znači rijec koncept? Ovo je kreirano od strane običnog dizajnera koji veze nema sa Apple-om! Širite dezinformacije!
Svake godine izbace skoro isti dizajn iPhona u najavi a kad izadnje ne bude ni blizu :) hahhahahaha lijepi Android :)
I dalje mi je ovo najbolji koncept. http://iportal.ba/video-da-li-je-ovo-najbolji-koncept-za-iphone-6-do-sada/ ovakav bi' da imam. :)
Dobar, odličan
Dajte Fahri jedan.
http://i.imgur.com/SGhcbdf.png
Pa ovaj oblik najavljuju ima vec 3 godine.
sviranje qrcu
Tacno tako :)
Ovaj ce Bakir Izetbegovic kupiti svim svojim placenicima koji razbijaju Proteste protiv njeg i njegove vlasti.
znači perverzija od samog vizuelnog izgleda do karakteristika, materijala izrade ma dee :) samo je problem što ću ga ja imat za jedno 5 godina i to polovnog :/ pozz za ove samsungovce :P
Hmm, koliko samo košta ova apple znacka ...
...ovaj mi se slaže sa ladarom :))