Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Ja Bogme uzeo Alcatel Onetouch Idol i duplo jeftiniji od kurentnog Samsunga a nije duplo losiji.
Oni na mobitelima godišnje zarade ko RS u 50 godina
...a mi u 45...
...paša moj...krme je za tebe arijevska rasa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
neka je...yebem vam mater telefon vam kosta kao dva kompjutera.....
pa ako hoces najnoviji kompjuter moras ga masno platiti!! a i ako hoces novi telefon da se qrcis platis ga masno, ili sacekas da pane cijena i kupis!!!
ne cudi me,skupi su ka djavo brate!
STALNO DIŽU CIJENE A VAZDA OFARBANA PLASTIKA TEK ĆE ONI S OVIM S5 DA GA PODUHANE, SAMO GLEDAJ....
STALNO DIŽU CIJENE A VAZDA OFARBANA PLASTIKA TEK ĆE ONI S OVIM S5 DA GA PODUHANE, SAMO GLEDAJ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
THC je najbolji ! :)
NIJE, IMA BOLJE ROBE KOD MENE