Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad nam je sve to interesantno, a dojadit ce to brzo kao i ovi nasi kompici... :)
Prd, prd... nema gasa..
A tek kako bi lagano bilo CIPELARITI sa tim ekranom ! Neka lijepa politička faca i lijepe cipelice ... UDRI MUJOOOOO ...!
Što se fino nasmija Hahahahaha Svaka čast LEGIJA na komentarima
Legija, ti si car.... hahahaha... ovo sa cevapima je najjace, hahahaha.
SVAKA ČAST, KROZ TVOJU IDEJNU RAZRADU OVE TEHNOLOGIJE VIDIM DA JE JAKO APLIKATIVNA I INTERAKTIVNA
ma mozda je zanimljivo to sto dodirom vrsimo promjene na ekranu, al nije to toliko precizno, i zamarajuce je da se ruke drze na ekranu duze od nekoliko minuta. ta tehnoolgija je mozdai najprihvatljivija na mobitelima, na kojim se i ne radi mnogo i gdje nema misha :)
Zamisli samo ... Jedeš čevape i stigne ti mail ! Ili koliko precizno može projektovati ili kotirati u nekoj finoj razmjeri 1:500 ili 1:1000. Tako dolazi neko ko traži uposlenje kao sekretarica i navodi kako ima perfektno uradžene nokte za rad na računalu! Ha-ha-ha ! Nije loše , pogotovu pregledati porno fotografije ... TOTALNA INTERAKCIJA !!!
Eh sad cemo ko buale navaliti na nove laptope koji imaju takozvanu multi-touch tehnologiju...pametni microsoft..
@bravo Misli se na multi touch tehnologiju.
\"Preuzeto od IPhone-a\" ??? Touch Screen tehnologija postoji od 70-tih, tako da je smijesno reci da je IPhone prvi koji to koristi..