Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji je Mato 10
Bolji je Mato 10
Svi su isti mobiteli samo ime jebe nas.
Hoće li mi neko reći ko se bolje razumije od mene koja je i jeli velika razlika između ovog Huawei 20 pro i samsung s9+? Nisam nešto u dobrom fazonu oko mobitela jer iman s6edge+ već 3.5 godine i dosadio mi pa kontam nešto u vezi ovog Huaweia a rado bih Oneplus6 ali teško ga naći kod nas
nosas li silokonski masku
silikonsku*
i opet će fotografije na Pixel 3 izgledati bolje nego na ovom čudu, nikad ljudi izgleda skontati da je džaba 16 kamera, ako je software na istim smeće.
Drug, Huawei ima vrhunske kamere zato sto koriste Leica optiku. Informisi se malo..
@Jogger Ali ima očajne softverske algoritme za obradu. Niko ne može Googleu sa HDR+ konkurisati. Jedino su Apple softwersla rješenja blizu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Donja strana kopija s9 a gornja iphone X
Ok telefon al zbog ovog ureza i kopiranje iphone-a ne bi im ga uzeo nema sanse, jedina firma koja drzi do sebe jeste samsung, drze se svog stila i nisu izbacili 3.5mm izlaz.
Ne lici na iPhone X, a-a