Povoljne cijene
8

Novo u ponudi BH Telecoma: Atraktivni modeli Honor smart telefona

Honor smart telefoni u ponudi BH Telecoma
Honor smart telefoni u ponudi BH Telecoma
Nekoć Huawei "sestrinska" kompanija Honor polako gradi vlastiti identitet te dokazuje kako je u potpunosti nezavisan brend, s vlastitim idejama i stilom. Trenutno jako dobro stoji na svjetskom tržištu, putanja je svakako uzlazna, a u Evropu su se tek vratili i to na velika vrata.

U BH Telecom ponudi sada možete pronaći i nove atraktivne modele Honor smart telefona.

Honor X7a

Kada je u pitanju model Honor X7a 4, njegov zaslon FullView od 6,74 inča pruža vam impresivnije iskustvo kao u kinu: Jasnija prezentacija, veći tekst i širevidno polje. Specifikacije ovog modela su: Displej od 6,75”, RAM od 4GB, interna memorija od 128GB, prednja kamera od 8MP, zadnja kamera: 50MP + 5MP + 2MP + 2MP i baterija od 6000mAh.

Bez brige kada je baterija pri kraju, brzo pojačanje je sve što vam treba. HONOR X7a koristi 22,5 W HONOR SuperCharge6, što vam omogućava gledanje videa 3 sata nakon samo 10 minuta punjenja. Spor u potrošnji, bolji u performansama. Nakon tri godine korištenja, maksimalni kapacitet baterije HONOR X7a još uvijek može biti veći od 80 posto, održavajući izvrsno trajanje baterije.

Honor X8a

Kao i njegov prethodnik, Honor X8a ima tanki i lagani dizajn te uske rubove oko zaslona, što će se posebice osjetiti kod gledanja sadržaja. U maju prošle godine, Honor je na tržište doveo X8, mobitel nižeg srednjeg ranga, namijenjen korisnicima koji traže povoljan, lagan i tanak mobitel, uz specifikacije prihvatljive za cijenu. Nešto manje od godinu dana kasnije, stiže njegov nasljednik, Honor X8a, koji donosi poboljšani zaslon, veću bateriju i bolji sistem kamera.

Honor X8a ima 6,7-inčni IPS LCD zaslon rezolucije 1.080 x 2.388 te frekvencije osvježavanja od 90 Hz. Ovaj model ima tanje rubove, što mu daje omjer zaslona i kućišta od 93,6 posto, a uz to ima i Color Calibration tehnologiju za podešavanje temperature boja. Za najviše fotografija i videozapisa bit će zaslužan glavni senzor od 100 MP, uz kojeg se smjestio ultraširoki od 5 MP, te 2-megapikselni makro senzor. Honor je u softver kamere dodao tehnologiju umjetne inteligencije za optimizaciju fotografija, kao i raznorazne filtre te efekte. S prednje strane u zaslonu, nalazi se selfie kamera od 16 MP.

Honor Magic5 Lite

Honor Magic5 Lite kreće u pohod na titulu najisplativijeg mobitela na tržištu, što ga čini jednim od najvažnijih uređaja u Honor ponudi. Novi Magic5 Lite dokaz je koliko ozbiljno Honor želi pokazati konkurenciji da ima brojne trikove u rukavu.

Aspekt u kojem se Honor ističe u gomili jest dizajn. Magic5 Lite definitivno nije samo jedan u nizu mobitela srednje klase, već je to uređaj koji se izgledom izdiže visoko iznad izravnih konkurenata. Magic5 Lite je tanak svega 7,9 milimetara, što ga čini vrlo elegantnim. U ruci djeluje impresivno, jer, unatoč tako tankom kućištu, djeluje čvrsto i kvalitetno.

Nama najzanimljiviji element dizajna Honor Magic5 Litea svakako je kružni dizajn njegova modula kamera, koji dominira pozadinom. Riječ je o vrlo zanimljivom dizajnerskom rješenju, koje pozadini Honor Magic5 Litea daje vrlo prepoznatljiv izgled. Prednja kamera ima senzor razlučivosti 16 megapiksela i definitivni je adut Honorova sistema kamera.

Trend uklanjanja strujnog adaptera iz kutije postaje neizbježan, tako da i Honor Magic5 Lite dolazi bez strujnog adaptera, barem na našem tržištu. Međutim, taj punjač neće vam previše nedostajati, jer je Magic5 Lite apsolutna zvijer kada je riječ o autonomiji. Ispod atraktivne pozadine ovog modela nalazi se baterija kapaciteta 5.100 mAh, koja će bez problema izdržati čitav dan vrlo intenzivnog korištenja.

Samo u BH Telecomu pronaći ćete Honor X7a 4/128GB, Honor X8a 6/128GB, te Honor Magic5 Lite 5G 6/128GB po cijeni jednokratno 1 KM na paketu Extra XXL.