Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je neko dosad i pravio vjestacke cunamije. Nije ne moguce. Mozda neko proizvodi i viruse. Nisu samo teorije zavjere moguce . Moguce je da se ratuje samo na drugi nacin. Narod strada uvjek da li znao ili ne znao . Mir svima.
Nemoguće, jedna riječ.
Kad vidimo sta je jedan virus uradio u svijetu, mislim da je smijesno porediti bilo sta drugo sa tim :)
Ma glup je svako ko vjeruje da je korona nastala od sismisa. A nisu ni lektire u skoli citali a kamolinsta drugo pametno. Niste svjesni kakva oruzja postoje, nuklearna, laserska, ovakva onakva. Kad se moze vjestacko sunce napravit zasto se ne bi moglo kontrolisati i vrijeme. Tesla je 1890 godine imao patent za to. Koji su naravno Ameri ukrali. Nije iznenađujuće ni da se zemljotresi mogu inicirati nekim putem. Al kod Bošnje je sve "Božije davanje".
Hoćete li i njima uvesti sankcije kao Iranu ili S. Koreji'?
Mi mozemo testirat samo ventilatore
Rusi su daleko dogurali s modernim naoružanjem tako da im Amer ne mogu ništa,zbog nadmoći se i šire ekonomski tj energetski .
Ma prelijepo, čovječanstvo je stvarno na pogrešnom putu, neki gladni a neki bacaju pare na razvoj oružja!
Sta ovi rusi misle, sta ces ti uraditi ako unistis jedan grad u SAD. Nista. Nije to njihova Moskva srusis moskvu nigdje rusije.
ma bacite ih sve vise ubi me ova tenzija
Može li ovo čudo dobaciti do Neuma?
Zeza ga pelješki most.
Jad i bijeda naseg zivljenja....
Znate li šta korisno za čovjeka? Dovršiti Gadafijev projekat navodnjavanja pustinje koji bi riješiio glad u svijetu. Nego ko će imati jače oružje za ubijanje. Ako imaš srce pobijedt ćeš kao partizani ili vojnici ARBiH sa vrlo skromnim oružjem.
Partizani pobijedili zbog Crvene armije koja je čistila jednog po jednog nacističkog satelita. U BiH nema pobjednika, jer je tako odlučio onaj ko ima najbolje oružje. NATO/USA
cunami flo
Ta će oni... Šuplja priča... Samo haubice iz Konjica za ne daj bože 😁
To je sto se zna, a sta je u opticaju naoruzanjavsto se o njemu ne zna nista
Dodjes sa podmornicom u priobalje i aktiviras nukice i dobio si isti efekt.