Kino-doživljaj
12

Novi uređaji u ponudi BH Telecoma: Uživajte u vrhunskoj zabavi uz Philips Ambilight televizore

BH Telecom nova TV ponuda
BH Telecom nova TV ponuda
Kompanija Philips, vodeći proizvođač televizijskih uređaja, predstavila je svoje nove serije televizora - 4K UHD LED TV PUS8118/12 i The One 4K Google TV PUS8518/12, postavljajući novo mjerilo u doživljaju kućnog zabavnog sistema.

Sa vrhunskom tehnologijom i inovativnim karakteristikama, ovi televizori donose kinematografsko iskustvo direktno u vaš dnevni boravak.

Kristalno čista slika 4K UHD rezolucije

Riječ je o pametnim televizorima koji vam daju savršenu sliku i zvuk, jednostavnim za korištenje i prilagodljivim vašim potrebama. Philips TV uređaji opremljeni su najnovijom tehnologijom koja vam omogućava da uživate u kristalno čistoj slici 4K UHD rezolucije, koja je četiri puta oštrija od Full HD-a.

Ovi uređaji, također, imaju jedinstvenu funkciju Ambilight, koja stvara ambijentalno osvjetljenje oko TV-a, prateći boje i ritam slike na ekranu. Ambilight vam pruža osjećaj da ste dio akcije, povećava doživljaj gledanja i smanjuje naprezanje očiju.

Nova serija TV uređaja Philips 4K UHD LED TV PUS8118/12 i Philips The One 4K Google TV PUS8518/12 posebno je dizajnirana za vaš užitak. Ovi modeli imaju tanak i elegantan izgled koji se savršeno uklapa u vaš dom. Također, imaju i brojne pametne funkcije koje vam omogućavaju da pristupite raznim online sadržajima, kao što su filmovi, serije, muzika i još mnogo toga.

Philips PUS8518 je posebno zanimljiv, jer ima integrirani Google TV, koji vam omogućava da koristite glasovno pretraživanje, personalizovane preporuke i Google Assistant, koji vam pomaže da upravljate svojim TV-om i drugim pametnim uređajima u vašem domu.

Philips PUS8118 nudi spektakularnu 4K UHD sliku obogaćenu tehnologijom Ambilight koja stvara osvjetljenje koje se prilagođava sadržaju ekrana, pružajući vam još intenzivnije i upečatljivije iskustvo gledanja.

Otplata na rate

Ukoliko je došlo vrijeme da osvježite svoj dom novim televizorom onda su Philips TV uređaji najbolji izbor za vas, a sada ih možete kupiti po povoljnim cijenama i uz laku otplatu na rate u BH Telecom webshopu.

Tako, Philips 4K UHD LED TV 43PUS8118 /12 možete kupiti po cijeni već od 29,88 KM, a Philips The One 4K Google TV 50PUS8518/12 već od 46,26 KM mjesečno. Ovo je odlična prilika da sebi i svojoj porodici priuštite vrhunski TV uređaj, koji će vam donijeti mnogo zabave i zadovoljstva.

Ne propustite ovu priliku i posjetite BH Telecom webshop, gdje možete pogledati detaljne specifikacije Philips TV uređaja.

Započnite svoje putovanje u svijet beskrajnih zabavnih mogućnosti uz Philips novu seriju televizora PUS8118/12 i PUS8518/12. Uz ove uređaje, svaki trenutak gledanja postaje pravo zadovoljstvo za sva vaša osjetila.

Philips TV uređaji - za savršen doživljaj gledanja.