Ekran osjetljiv na dodir
0
Novi čitači e-knjiga iz Sonyja u prodaji
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu levati pričati al Sony je Sony. No1 forever. Hajd neka mi se neko požali na bilo koji Sony proizvod. Naravno da neće.
@i svaka ti čast. Ovaj hajvan i poredi Sony proizvod sa aplle- ovim. mislim smiješno. još uz to poredi mobitel sa čitačem knjiga. Momak imas li ti kakvih smetnji? cuj iphone. nebi za to smeće dao vise od 100 KM nema šanse. a levati plaćaju po 1000. ne mogu da vjerujem.
nista novo u tehnickom smislu. HP ve ima prenosivi racunar sa dodir komandom cijena oko 2000us$ inace mis izlazi iz upotrebe i uskoro ce se koristiti dodir komanda, takdje vrijeme veliki i glomaznih racunara je proslo. dolaze mali \"djepni\" racunari dostupni svugje i uvjek.
Super stvar! Rado bih izdvojio 400-500 KM kad bi se kod nas mogao nabaviti, i kad ovi naši ne bi tražili jedno 800 KM. Imam stotine knjiga u raznim elektronskim formatima, ali ne mogu da čitam sa ekrana, a kad štampam knjigu na kućnom printeru ispadne preskupo.
Sonyja - pa nisam vidio nepismenijih novinara od ovih na sa-x
Kakve veze i Iphone s ovim molim te lijepo. Pa covjece Iphone je multifunkcionalni mobitel sa dodatnim internet opcijma koji ima mogućnost čitanja određenih tipova file-ova (docx,pdf,xls itd). Pokusaj ti knjigu čitati s Iphona. Ovo je prava stvar i uopste nije novina. Novina je ekran TOUCH SCREEN na ovim uredjaima i to je to.
Cuj Iphone? Hahahha, to onaj sto eksplodira s vremena na vrijeme. Prvo se malo informisi o ovim uredjajima pa ih onda poredi sa bezveznim Iphoneom. Ovo je prava stvar i volio bih kada bi se nasao u prodaji kod nas. Mada, opet vjerovatno bi ovi nasi lihvari to zacijenili minimum 1000 KM.
Ima. Samo neki je zovu iPhone :) Ne kontam sta je Sony htio sa ovim postici. 10 koraka unazad? Napravili su nezgrapan iPhone i to sa samo jednom aplikacijom na sebi :) Predvdjam brz zaborav
Odlicna stvar, al\' u Bosni je nema ni na mapi.
Ne mogu da vjerujem! Ekran osjetljiv na dodir?! Kako to? Ti ga dodirnes a on osjeti? Pa, to je pravo cudo...
vauuuuuu...bas gubaaaaaa