{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova mobilna verzija portala Klix.ba

17.4.2013. u 21:55
0
20
Nova mobilna verzija portala Klix.ba
0
Nakon što je prije dvije sedmice redizajniran kompletan portal Klix.ba, danas je puštena u rad i potpuno nova i redizajnirana mobilna verzija najposjećenijeg bosanskohercegovačkog informativnog portala.
Pristup internetu s mobilnih uređaja trenutno je jedan od najbrže rastućih trendova u svijetu, a mobilne verzije news portala, pored društvenih mreža, zasigurno su neizostavno odrediše svih korisnika mobilnog interneta.

Klix.ba je danas pustio u rad novu mobilnu verziju portala kojoj možete pristupiti sa m.klix.ba, a namijenjena je pametnim telefonima koji imaju pristup internetu. U odnosu na prethodnu verziju, ova je u potpunosti redizajnirana po uzoru i na desktop verziju, na naslovnici se nalaze najvažnije vijesti, kao i najnovije vijesti iz glavnih rubrika portala. Tu je i vremenska prognoza, stanje na putevima i tv program, a sve je prilagođeno za ekrane na vašim mobilnim telefonima.

Također je uvedena i mogućnost komentarisanja vijesti sa mobilne verzije, kao i ocjenjivanja komentara.

Mobilnu verziju možete koristiti na bilo kojem pametnom telefonu koji posjeduje pristup internetu i nije potrebna nikakava instalacija niti download jer se radi o web aplikaciji. Dovoljno je da na vašem mobilnom uređaju otvorite http://m.klix.ba.

Uskoro očekujte i novi dizajn Klix.ba aplikacija za Android, iOS i Windows Phone.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: