Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda totalno retro!
Imam game and watch iz 84. Vrijedi 600 kerme. Necu ga nikad prodati. Lijepe me uspomene vezu za igricu. Ko sto narod kaze neke stvari nisu za prodaju.
u bh telecomu po cijeni od 1400 Km idemo prvi dajemo više.
ne znam za pakase sa klixa ali ja ovo cekam vec dugo vremena jos dok je imao kodno ime NX...Naravno da je sljamu sa klixa puno 300$ jer niko nista nece da radi samo prosipate pamet po ovom portalu.
@zavrzlama jes kad im ga mama na krediti i zadnji cek od penzije uzme!
PAKSU JEL TO ZA TEBE ILI ZA MALOG......AKO OVO JOS IGRAS SIGURNO TRAZIZ I MEME OD MAME.....I NEVRDJAJ NORMALNU RAJU KOJI IMAJU DRUGIH PTBLEMA GDJE DA OSTAVE 300 DOLARA AKO IMA.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto bi rek'o Dodik, na zapadu moraju dva posla radit da ovo priušte, dok u RSeto nije slucaj.
Pa gdje ps4 300$, o cemu vi pricate, kod nas je sve skuplje, gledam graficke kartice koliko kostaju u americi, koliko kod nas, razlika skoro 200 km, najbolje ne e-bayu uzimat.
Prvo nemoj gledati Ameriku nego neke Evropske drzave, a drugo ako narucis na ebayu iz amerike ili neke azijske zemlje prelako ti se moze desiti da ti naplate carinu i onda stigne posta i postar kaze jos 200$ molim vas.
Kod nas po akcijskoj cijeni od samo 999,00 ON + PDV
Eto ti prilike za biznis, kupi ga za tristo dolara nemoj platiti pdv u americi od 8% nemoj platiti transport, izbjegni carinu 5%, pdv 17% i naravno nemoj se uracunati ni feninga jer tako to rade veliki biznismeni kao sto si ti.
Nintendova ili Nintendina?