Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhahahahah pplaceeem XD hahha
naročito su zaštićeni ovi što pretražuju internet sa sunčanim naočalama
ja sam neku noć učio, i sjetim se pjesme, i pođem tražiti lyrics..kad zalutah na neku stranicu sa golim tetama. nisam mogao učiti čitavu noć. stvarno su pokvareni!!
to je vrag
avast ti odlican aaaaaaaaaahahahahaha grohotom se smijem. nista bez noda, imate besplatan preko torrenta sa pirate bay-a.
ima na desetine besplatnih antivirus programa....samo treba uzeti sa neta... jedan odlican...AVAST.COM
ima li iko inteligentan na sa-x.com , da ovo sto ste objavili jos jednom procita, i od stida i neznanja, obrisse?
Samo degeni placaju Davidu DeWaltu za ciscenje virusa, sta mislite kome se najvise isplati da bude sto vise zaraza virusima, ne znam, mozda najvecem proizvodjacu anti virus programa. Kriminalci iz podruma placeni od strane proizvodjaca anti-virusa mozda...
Samo degeni tako rijesavaju probleme
ko ne zna da formatira hard drive neka zamijeni kompjuter za klozetsku solju
Postoji ANTIVIRIS ?? Trebali ste nam dati nekoliko antivirusa FREE sa vasim novostima !!! Pogotovo za windows sranje
Jel to hoćete da isprepadate raju pa da plaćaju na internetu(hahahahahahaha)...
hahaha.. dobro si mu reko Mrr....
@ZAKON, a da formatirash PC ? :)
Istina, ukucao sam na google textovi pjesama za gitaru, kad sam otvorio stranicu koju je nasao,pojavio se nekakav virus i nisam mogao uciniti nista drugo nego ga prisilno iskljuciti. Sad imam probleme sa dvd przacem i skoro u svakom programu koji otvorim ponesto ne funkcionise kako treba