Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon pojave brzog interneta svi se nesto navukli na internet, do prije 3-4 godine rijetko ko da je provodio vise od jednog sata, doduse to je bilo kada je Dial-Up internet bio jedini nacin da se povezes na internet, ali sada kada svi imaju ADSL ili bezicni internet sada svi vise po 1-2 na fejsu, pa malo po forumima, pa skidanje muzike i nakupi se jedno najmanje 5-6 sati8 provedenih na internetu dnevno. Na zapadu je to bolest ovisnosti, a kod nas je to hos uvijek normalna pojava posto jos nismo u velikoj mjeri kako treba obuhvaceni tim fenomenom zvanim superbrzi internet.
Surfuju po 6 sati i piju 3 kafe po 2 sata. Spavaju, jedu ćevape i s€ru. Bosančine. Najveći šljam Jevrope.
Njesra zivo
Uglavnom bacanje drkice ispred cakla.:p
laku noc Srbinu, svaka cast na komentarma, imas moj email u imenu...bas progresivno mislis, najbolje bi narodu bilo da se ti pocnes baviti politikom...
ja u danu provedem prosjecno 7 sati na internetu...iako nisam skuzio je li ovo za cijeli april mjesec ili svaki dan u aprilu?
ma ovo je nasa stranica WWW.ZENA.BA po 8 sati smo na njoj hahah :)))