Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a komentara, neki dan bijase jedna emisija o Islamu na National Geographic, te je tu fino opisano o Islamu i da postoje tri-cetiri struje te da je sada sve vise prisutna i peta tj. vehabije. Ali svi koi su razgovarali odnosno davali odgovore na postavljena pitanja nisu imali niti jedno nenormalan odgovor kao sto neki imaju komentare ovdije. Hvala bogu pa sam musliman te su me odgojili kao sunita muslimana moji roditelji pa postujem sve vjere i nacine vjeroispovijesti . Svako ce odgovarati za svoje grijeha, niti cu ja za koga odgovarati niti ce ko za mene odgovarati pred Allahom uzvisenim. Dok je kod muslimana obavezno postovanje prema Ibrahimu (Abrahamu), Musa (Moses) i Isa (Isus) jednako kao prema Muhamedu a.s. . Da li ostale veroispovijesti isto nalazu ? Do kada ce te vriedati ? link : http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:OwKbMGpBFFgJ:www.ahmadija.ba/Isa(isus)ucasnomkuranu.doc+islam+i+isus&cd=5&hl=bs&ct=clnk&gl=ba
it it was saying that biris car is super hot was saying that biris car is super hot
providno skroz, pa nije slucajno najveci postotak zarazenosti upravo u Iranu
Nobelova nagrada se dodjeljuje za: Ekonomiju, Medicinu/Psihologiju, Mir, Književnost, Fiziku, Hemiju. Kao što vidiš, Nobelovu nagradu za tehnologiju nije moguće dobiti. Što se tiče \'mogućih\' kategorija pronaćićeš muslimane među laureatima svake od njih. Nije nepismen onaj ko ne zna da čita, već je nepismen onaj koji povjeruje svemu što pročita.
Eeeej nemoj ebat me...Virus može samo neka pravo moćna država napraviti. a ukrasti 4 aviona i pikirat ih tačno u sridu može bilo kojih 19 kozoebaca.
E moj memo glup si k\'o zvrk pite, a i mnogo si pismen kol\'ko vidim.
Mojne tisra zdravlja ti!
interesantno .. dali postoji trenutno u svjetu ijedan priznat muslimanski naucnik a da radi u muslimanskoj zemlji .. negdje sam procitao podatak a nijedan musliman nije dobio nobelovu nagradu za tehnologiju ? i ova vjest, zapad napravio virus a zapadna firma ga zeli unistiti ?
strasno napali su na jadnee muslimane koji se ne snalaze najbolje u tehnologiji ..sto ne smiju u tradicionalnoj tehnologiji..pripasti bombu na sebe i raznjeti se .. ovaj svjet je stvarno zlo kada u njemu sa svom tehnologijom vladaju jevreji i hriscani ...ali zato muslimani se brze razmnozvaju pa ce im pokazati kada im se usele na socijalnu pomoc ..
masonska posla
joj sto me nasmija sa ovim \"u odbrambene svrhe\" car si XD
Ne znam gdje si ti ovo citao prije dvije sedmice,napadi na Iran su krenuli prije dan dva.Sto se tice kreatora virusa USA je jedina realna mogucnost,svi drugi ili nemaju dovoljno mocne masine,ili jednostavno nemaju dovoljno mozga (ne bi ga ni Ameri imali,ali oni pamet uvoze vec decenijama).Inace,Americka vlada je ovih dana pocela sa kreiranjem potpuno novog odjela za kiberneticki rat (u odbrambene svrhe,naravno). Bosna je u velikoj prednosti nad svjetom kad su ove stvari u pitanju,nju jos uvjek napadaju samo minobacacima koristenim u drugom svjetskom ratu,niko je kompjuterom napasti nece.
ova je vijest stara dvije hefte i poslije njenog objavljivanja nista se nije culo... mosad & cia product! ahmedinedzade, reaguje sa jednim daljim projektilom!
Ma majku im amersku.
The Guardian, the BBC and The New York Times all reported that experts studying Stuxnet considered that the complexity of the code indicates that only a nation state would have the capabilities to produce it. Israel has been suggested as one such state[ and there has also been speculation on the involvement of NATO, the United States and other Western nations.