Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislio ds ce izbaciti xbox koji je slabiji od predhodnog. bas me iznenadise,cuj najmocniji do sad
kod nas ce biti 1500km
Za te pare možeš uzeti Ryzen 1500, GTX 1060 i biti miran godinama, ovo sranje zaključano na 30fps, ovaj navedeni računar je sto puta bolji i jači od bilo kakvog ps4 ili xbox
"Naziv Xbox One X naišao je na reakcije online zbog teškog izgovora." 'bem vam lektoricu.
PCMR Ne mogu konzole primirisati računarima ;) Igrate vi i dalje na 30fps 😂
Jucer kupio Uncharted 4 na akciji za 20$... Kako dobra igrica, jos ako si presao prethodna 3 dijela, ma haos.. A cini mi se da ta igrica nije dostupna na xboxu.
Sony na aparatima
Poslase sony u historiju, jer ps4 pro ima nesto vise od 4 teraflopsa graficke snage
ps4 pro podrzava virtualne igre isto
Ne mogu protiv Sonya, dzabe im.Jednostavno ljudi imaju tolike jake i dobre ekskluzive da je to strasno
Džaba njima konzola kad su tolike najavljene igre povukli iz proizvodnje ili odgodili i tako prevarili sve one koje su uzeli xbox one sa obećanim exclusivima. Bolje sačekati na PS5.
@MarlboroGold Ma šta da ti kažem. Ljeto ide, bolje je trošiti pare na more ili kupališta, družiti se sa curama, odmarati mozak od silnih ekrana.
@opp Slažem se. Ja imam PS4, a od igrica samo FIFA i PES kad mi jarani i jaranice dođu. Trenutno samo skuplja prašinu, jer ga nemam kad upaliti od posla i izlazaka zbog lijepog vremena. Definitivno posluži kad je vani loše vrijeme.