OS sljedeće generacije
0
Microsoft predstavio Windows 8
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Windows 8 na qrcu ih nosam! hahahahaha
Kako vidim...ovo ce biti promasaj isto kao i Vista
Joj sve neki linuxaši i mekintoši i pametnjakovići, a sve levat do levata... Za vašu informaciju Mircosoft Windows je najkorišteniji sistem na planeti, a kad se svi ostali operativni sistemi poredaju i saberu se njihovi korisnici opet dođemo do broja gdje je Microsoft Windows u velikom vodstvu...
MAC! MAC! MAC! MAC! MAC! MAC!
sad ima aerodrom za muhe na glOOvi :)))
A što je ćelav ovaj ženskonja na videu?
Koji windows? aha na Ku**u te nosam!
hahaha nebi za ovo sr.... od windowsa dao ni 1mb downloada kamoli da ga kupujem. linux ftw
Sad svi furaju ove velike ikone.. Ubuntu Unity, gnome 3, sad i winoze.. Još malo i bit će display ko u Star Treku!:D
vhgh fgffx 11fdv ddfe3 ffffq etoga crec za 8 haha haha
\"slično kao kod operativnih sistema za mobitele, poput Apple iOS-a i Google Androida\" - pa hoce li sami ikad ista prvi inventivno napraviti?
Nema se nista novo ponuditi iz oblasti operativnih sistema.... Kako za microsoft kriva ucenja opada, tako za linux raste :-)
opet pa rip off!?
Windows 8 nije očigledno namijenjen tabletima idioti, samo što je ovog puta predstavljena tablet verzija. Bit će moguće koristiti i standardni Windows interfejs, ne lupajte gluposti.
\"Kupujem\" čim izađe na tržište. Jedva čekam. :)
ovo ce da propadne ko žeton :)
samo mi je ono ž nesto peh