Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako bi cijena kod nas, a nece, bila tih 200km ovo bi bio vrhunski telefon za te pare. Ono sto je meni bitno je upravo ta izdrzljivija baterija i ekran otporan na ogrebotine i sl....kamera ko kamera, za moje potrebne odlicna, kao i broj podrzanih aplikacija. Bitno mi je samo da radi bilo koja chat aplikacija, internet svakako na ovom uredjaju funkcionise bez po muke.
❤ LG G2 ❤
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: * / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Ovo nije Android phone, ovo je phone koji podrzava Android aplikacije levati jedni.
Dajte update 8.1
FENOMENALNO, CAK SU I U NOKIJI USPJELI PROIZVESTI RUZAN ANDROID TELEFON? ZASTO JE SVAKI ANDROID JEBENI TELEFON TAKO RUZAN?
E svasta, imas Svoj sistem, a ti konkurentov stavis ccc
E jesu se usrecili kad su dosli na to da moraju stavljati smece na svoje telefone...
Nema boljega poslovnjaka od Nokie...nije mi jasno zasto uzimaju android koji je najgluplji os sa miliardu update-a naravno bespotrebnih...ali valja prodati telefon i ostalim...
Cestitam Nokiji. Uzecu ga samo zbog kolekcionarstva, a ko zna, mozda ga i zavolim.
Zavolit ces,vjeruj mi :))
Uz male preinake, i sitne "zavrzlame", ništa posebno, ostajem pri OS WP ;-)
Lumia FTW ! :))
nesviđa mi se
Why ?