Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja gomila gluposti nabacanih u neorganizovanu masu rijeci koji vi kao smatrate novinarskim tekstom. Kada covjek pomisli da ne moze gore, vi sami sebe nadmasite.
da može, bacio bi dva lajka :)
ja kontao do mene, pa ne kontam :S
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sigurno jedna od najvecih prevara u historiji boksa.Malo ce se pomlatit pare se podjele i cao
Uh teksta u pm...... glOva me zaboli 😨
Halo novinari, jel vas stid ?
Idemo MacGregore, razbij siledziju zena i lika koji samo zna da se hvali. King of Trash Talk dosao ti je kraj. Connor ce te unisiti.
pa Connor je King of thrash talk
@sdaEmbrio Conor je King of REAL talk ;)
Na sport klubu 1 biće
Ovaj Mayweather ne zna nokautirati ljude, mec ce vjerovatno dobiti ali na bodove
dajte linkove a ne prepisani tekts
Mayweather od 2007 nema pobjede nokautom sve na bodove tako da ce vjerovatno i ovaj kec odlucit na bodove osim ako McGregor njega ne nokautira :) al opet ljudi ce kes uzet a mec je vjerovatno i nastiman, boli ih briga, narod jedva doceko borbu, platio ih i nek uzivaju kako pare uzimaju :)
Daj link
mislim ga ce ga nigger zakucati za pod,mislim volio bi :)