Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da radim u parlamentu ne bi mogao stici mjenjati sve ove mobitele kako izlaze.. :S
Nokia je super telefon, ali ovi pixeli su previše, umjesto da piše telefon, što ne napišu , fotoaparat nokia 1020 !?
Nije baš 41MP. To je samo marketinški trik, jer su realne slike od 13MP. Ovih 41 služi kao neka rezerva za zoom i kvalitet tih "manjih" slika. Nevezano za kameru LUMIE na Windows 8 su neneadjebive i imaju mnogo bolji OS od Androida i iOS-a, ali ih ubi što ima mnogo jeftinih mobitela na Androidu i modna privlanost iPhonea.
Ma sve ja to kontam, ali, budimo realni, ko još pravi jumbo plakate od svojih fotografija !?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
eh kad bi nokia presla na andriod, opet bi bili konkurentni, ovako... tesko
Nema potrebe. Lumie koštaju 800KM za razliku od većine androida od 250KM
Može da ne može. Astronautski fon :)
Da oce vise neko skinut ovaj Apple i Samsung :3 Cmon Nokia ! :D
NOKIA, opet fail, pa jel vidite da trebate zamjeniti čitav upravni i kreativni odbor, nabijem vas na kardan, nije sve u Mp ima nešto i u smart. Galaxy S3 kojije izašao prije 2 godine jači je od ovog telefona, a dane pričamo o S4 koji je izašao prije više od pola godine. I da vam kažem 3310 je ljepša od ovog sranja,pa dajte više ljudi nekad ste bili gigant a sada ste obična taki.
odoše pixeli u pm
Nije baš 41MP. To je samo marketinški trik, jer su realne slike od 13MP. Ovih 41 služi kao neka rezerva za zoom i kvalitet tih "manjih" slika. Nevezano za kameru LUMIE na Windows 8 su neneadjebive i imaju mnogo bolji OS od Androida i iOS-a, ali ih ubi što ima mnogo jeftinih mobitela na Androidu i modna privlanost iPhonea.
Može NOKIA imati i 300 mpx, ali ako joj je senzor loš, džaba joj mpx-i. Sony xperia P ima 8 mpx, ali joj je kamera među najboljim. Bare bare sa galaxy S3 i S4, ako ne i bolja. Ovdje možete pogledati kvalitet. https://www.youtube.com/watch?v=1ipnGFx5Oig
Mora da ti imas Xperiu P pa je tako bez osnove hvalis. Ja sam imao Xperiu P i kamera se ne moze porediti sa 8mpx kamerama od Galaxy S2 ili S3... pogotovo video snimak kad uporedis, nebo i zemlja..
Imam je, da. Ali je ne hvalim bez osnova, već su to čisti fakti. I ne hvalim xperiu p, jer smatram da je to najbolji telefon, ona to naravno nije, osrednji telefon, ništa posebno, već govorim samo o kameri. Postavio sam ti video gore, mogao si se uvjeriti u kvalitet. Evo, da napravimo malu usporedbu, pa sam procjeni. Gledaj u 1080p. Xperia P : http://www.youtube.com/watch?v=Fzvsf6DuWi0 Galaxy S3: https://www.youtube.com/watch?v=0eqzdSVVMBs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma sta ce cifuti popusili na simbianu,ubi ih samsung,htc,iphone i ostali,ovo je zadnji trzaj privlacenja paznje jer ne znaju napraviti konkurentan os androidu i ios-u, jadno,jadno,na sta spade kuca petrovica
koji ce mi *** kamera od 41 mpx :D 13 mpx je dovoljno,pa cak i previse... cisto preseravanje
pa nemoj ni kupovati
Ko hoće fantastične slike, za njega je ovaj telefon, pogotovo za amaterske fotografe.