Norton Symantec objavio
0
Lista 100 stranica rasadnika opakih virusa
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate kako se najbolje rijesiti virusa? Kupite MacBook ili iMac i boli vas neka stvar za viruse.
eset smart security v.4.0 zakon
Dzeka upravo tako uradio no \"antivirus\" (Total Security) je mamojePHac opaki... Ne gine format
Instaliraj sebi avast antivirus najbolji je
Tako se meni desilo, pa mi se poslije formata ponovo vratio. Naime, pokupio sam virus koji zaražuje sve .exe pa i neke ostale fajlove. Vratio mi se iz prethodnog backup-a sa eksternog hard diska.
Kad pokupim gadan virus samo uradim format C: i problem je rijesen.
čujem, već raja se počela zaražavati sa tj. \"instalirati\" novu verziju Antivirus 2010, pravo ga gadno ukloniti. Nova verzija još gadnija nego prethodna 2009. Za one koji su imali sreće da se ne sretnu sa ovim serijom Antivirusa 2008, 2009 i sada 2010, radi se o najgoroj vrsti virusa koji se predstavlja kao antivirus i kojeg morate još platiiti da bi vam ukolio svoj virus. A ako ste dovoljno blesavi pa da ga platite onda računajte da se ostali bez svih para na toj kartici.