Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s7 edge
Mi na Android nemamo te probleme. Prvo ih hakovali sistem za pohranu slika, pa onda telefon skroz zakaze ako stavis datum godine u 80im,pa onda bila ona poruka koja zaledi telefon, sad video. Imal sta da tom telefonu ne moze naskodit? S obzirom da apple pravi software samo za svije uređaje kojih nema na trzistu kao npr androida, veliki je propust da im se to događa.
iPhone ima dobrih i loših strana, ali mene služi već godinama bez ikakvih problema. Prema iskustvima ljudi oko mene, mislim da je pouzdaniji od smartphonea drugih proizvođača.
"Pouzdaniji" Ma da, jesi pročitao članak? Toliko o pouzdanosti.
@Milan1 Sve što si rekao stoji, naročito je žalosno ovo za FM radio. S druge strane, već godinama me služi, jako je pouzdan (možda samo imam sreće), ispao mi sto puta, nikakvih posljedica. Dok su moji prijatelji zbog raznoraznih razloga (spor internet, oslabila baterija, "pada" sistem, neće da upali, ispadne jednom i kraj...) promijenili po tri smartphonea, ja vazda na istoj kanti.
iPhone je za budale. I pedere.
Ma ništa bez Nokie 😂