Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponjamke im se ja na ovaj pixel 2 mobilne........
Mnogo pixela a?
nedavno sam probao ovaj pixel,telefon je prebrz,a izgleda ko igračka
@ilidzinjo123 nije cokolada da ga probas konjino
Steta da telefon ove klase i sa jako dobrom kamerom prate ovakvi problemi sto se tice kvaliteta. Prvo su to bili problemi sa ekranima a sada ovo.
Cim to nema dobro hladjenje .... mozete baciti komotno na otpad ...
Jok prodati ga eskimima ;-))
Google je zglajzao s Androidom. Nedavno pušten Oreo za S8 pa za par dana povučen. Inače, Android telefoni imaju nezvanični rok trajanja, pa kad otkucaju svoje počnu stenjati ko kuje.
@federalac2000c Sa starijim Tif?
@dream I ti zbog jednog problema blatiš Android. Iz dana u dan vas Apple ovce smatram sve većim i većim debilima.
Oneplus 3,3T,5 ili 5T su megastrojevi za sve ostalo!!!
Sve zavisi kako na sta gledaš. Recimo za ulozeno-dobiveno, Xiaomi daje najbolje uređaje. Imam mi5s, mobitel je zvijerka.
@Topnik1980.....tako je !