Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to individualno. Moj 14 Pro Max kojeg sam kupio u septembra prosle godine, 11 mjeseci, još uvijek drži bateriju na 100%. A koristim ga svakodnevno. Ali imam neke svoje navike: Nikada bateriju ne praznim ispod 20%, nikad ne koristim QI punjač (na njemu punim isključivo AirPods) već isključivo Apple 18W punjač sa orginalnim kablom, punim telefon preko noći (do 22:00 baterija mi bude na oko 40%) tako da svaki dan startam sa puno baterijom.
Imam ga 5 mjeseci pro napunjen oko 120 puta Baterija 100%
Ne znam, kod mene je 14 i nisam osjetio pad baterije. Pokazuje 99% nakon 10 mjeseci koristenja.
Imao sam i 13-ku, na njemu je kapacitet bio 97% poslije god i 2 mj.
Jabucari na haparatima! Samsung s23 Ultra, aktiviran u martu, sad avgust, 104% kapacitet cijelo vrijeme. :)) Dosla jaca baterija od fabricke. 5064 mAh umjesto 4855. Ne mozes potrositi sta god mu radio.
17. Septembra pokrenut 14 Pro Evo danas 14. August 2023 87% health. Prelose
iPhone XS, preko 3 godine koristim, kapacitet baterije na 79% trenutno
Imam iPhone 13 pro koristim ga vise od godinu 98%kapacitet bat
Pola godine i 97%, zadovoljan.
Treba pitati iste te ljude da li pune telefone i koriste telefone, s tim se najviše kvari baterija. Ako ćemo bit realni baterija je i namijenjena da se mijenja. U ovom slučaju kod iphone na 70-75%