Website 'čist od grijeha'
0
Koogle - samo za vjerski osviještene Jevreje
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabijem te na kuru
Bravo Kultura:Live and let others to live.We are all Gods children.Enough of wars and hate and all kinds of discrimination.Regards to all people of good will.
Kuglof uopste nije bosanski kolac vec nacionalno jelo Elzasa. Koogle je cool. Ne ugrozava nikoga. Vasi primitivni komentari su pokazatelj vaseg nivoa svijesti. Zivjeti i pustiti druge da zive. Kooglu puno srece, ko voli - bujrum, ko ne voli nece ga nikad ni vidjeti.
I WTH i Roki i Ma i Nazi i Adolf i ini takvi kao što ste vi može vas sram biti zbog takvih vaših neljudskih komentara.Izgleda da još niste izvukli nikakve pouke a vjerojatno i nećete i zar vam ništa ne govore milijunske brojke o stradavanju Židovskog naroda kao i ostalih nesretnika samo zato što su bili ili jesu pripadnici drugih nacija i religijskog uvjerenja i svjetonazora.Apeliram na sve takve kao što ste vi da se okanite nacionalizma i religijskog šovinizma jer svatko ima neprikosnoveno pravo da bude što hoće i da vjeruje u što hoće i ima pravo živjeti svoj život po svojoj religiji,slobodi izražavanja.Vaši komentari zaslužuju svaku osudu i govori sve o vama i ne ponovili se.Hvala Bogu da još ima normalnih ljudi, tolerantnih i pametnih i da šačici bijednika poput vas možemo s gnušanjem reći u lice da vas može biti sram,sram i samo sram.
hahahahahahahhaa oplakahhhh :D :D :D
Jesu li to muslimani ista bolji? Muslimanski mobitel sa kiblom i 5 vakata...? Serem se u tehno religije!
Boze, dosao sam na ovaj sajt da ispovijedim svoje grijehe, donacije crkvi uplaticu putem paypala. Svaki dan cu posjecivati vas sajt sa ciljem kako bih uvrstio vjeru u svevisnjega. Zidovi se mole putem interneta, Papa otvorio kanal na youtube, sta je ovo, majku mu. Jeli to svijet skrenuo ili se to meni pricinjava.
Kugel (jev.) kao jevrejski puding - Kuglof (bos.) kao nas kolac :))) Tako pisu starine sarajevske mahale
\"Die arische Welt muss frei vom jüdischen Gesindel werden\" ...SIEG HEIL!!!!
Majku im Zidovsku!!!
Cifuti dabogda vam se vratilo sve sto radite Palestincima,ni manje ni vise,neg mjera.Nista vise vam ne zelim,kofo hoce da vrate zemlju oko stanice na carsiji,hahahahaha,pa i meni je prapra dedo posjedovao pola Sedrenika,sad ni njega ni zemlje,a oni se kofo nasli taxi stand otkloniti i prvobitne kuce graditi.Pocrkajte,gasna komora je za vas iz raja izasla.
jel me ovo neko mozda zvao
ADOLFEEEE
Adolfe crni Adolfe sto te mati ne radja svakih 10 godina...
kamo srece da smo svi pomrli od kuge kakve.....koja korist od ove vjere bas se pitam..da stvara jaz medju ljudima i unosi nemir???? GOD are you there????