Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato ja sad ne idem na pos\'o vise ponedeljcima
Imam MAC, mogu virusat koliko hoce... Narode, ako ste u mogucnosti, MACMACISAMOMAC
koliko ja znam dan zahvalnosti (Thanksgiving) je u cetvrtak,27.11....
Smijesno, al sad neznam kolko je i istinito, ali bas juce mi se desilo nesto sto dugo nije i to skidam sa jedne stranice neki program (skidam svakodnevno i koristim je mjesecima) ali taj program nisam mogao da odzipujem a kamoli da instaliram zbog trojanca i bas mi bilo cudno za tu stranicu dok ovo nisam procito, pa sad neznam sta da kazem, al eto sve je moguce, zivio Kaspersky :))))
mogu me povuc za kitu
lazu ba....koji to haker ustaje ponedeljkom
pa dje bas ponedjeljak.. valjda ce tih dana biti povecan broj \"phishera\" ali bas ponedjeljak -.-\'
e stvarno svasta, hajd sto je cetvrti utorak.....cccc.... al 27. uopste ne pada u utorak nego u cetvrtak a nama je praznik u utorak, 25. ( znam jer se ne radi :) )
\"Kompjuterski virusi napadaju u ponedjeljak\" jel ovo k\'o ono \"pravna drzava dolazi u ponedeljak\"
pa koliko to utoraka ima u godini ako u novembru pada cetvrti utorak u godini? :-)))))
sva sreca pa je danas utorak!