Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podignu marzu, uloze stotine miliona u reklamu i dobijemo jos jednog proizvodjaca sa visokim cijenama. A razlog zbog kojeg su ga ljudi kupovali nije bio jer je bolji od samsunga nego sto je za dosta manje novca nudio skoro isto
imam huawei mate 10 pro i samsung note 8,te price da je huawei bolji mobitel moze samo budala reci,a cjenovno mate 10 je kao iphone 8 plus i note 8,dobar mobitel al ipak su samsung i iphone najbolji mobiteli.
Ako mislis o brzini to je to negdje, ostalo su detalji i navika od kupca do kupca. Recimo meni se ne svida previse drecave boje na samsungovom amoledu niti edge ekran. Note8 mi se svidja zbog olovke al nisam izgorio po glavi da dajem cijelu platu za telefon :)
jedan od najbolji brendova a ovaj MATE 10 pro je vrh .... a u sustini i iphone se proizvodi u kini .... samo ameri vole svoj brend, iako je rpecijenjen u odnosu na kineze, a oni zaista ubise svu konkurenciju ... huawei P, MATE, HONOR i sl. pa gdje su tu MI 5, 6 modeli i malo slabiji ali bolji od mnogih jaci brendova po sepckama i gig.rama i memorije ...
Kad je Huawei prestigao Apple i stavio se na drugo mjesto po proizvođačima ispod Samsunga.. onda znaš da je Apple počeo da propada lagano.
„događaj kompanije” the happening of the company...