Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci kad se napijem onda su me hakovali kinezi...
Bas je fino to sto pijete pa sjednete za volan Kada ste na cesti niste odgovorni samo za vas zivot, vec i za zivot onih koje ugrozavate u takvom stanju Lijep pozdrav i sljedeci put idite taxijem da izbjegnete "kineske hakere"
Eto kad me zaustavi policija zbog brze vožnje reći ću da sam u stvari hakovan.. (vjerovatno neće skontati jbg)....
Kinezi handre, ne vade.
autopiloti i ostala s.r.a.nj.a. ce nas na kraju sve doci glave
Glasnogovornik Tesle je bukvalno popljuvao ljude samim tim što se sa biranim riječima stavlja iznad njih kako navodi istraživanja su mu interesantna i zanimljiva nije ni u jednom momentu rekao da treba da se popravi sistem Tesli kao da je savršeno sve a nije. Imam osjećaj da je u stranci kakvoj ovoj našoj ublehaškoj 😁😁😁
Je li Tesla konstitutivan u BiH?
U BiH kad upalis auto-pilot u Tesli dobijes upozorenje: “Jel’ se ti to zahebajes?”
U Bosni i ne moze prepoznat cestu.
"vozač u svakom momentu može preuzeti volan u svoje ruke i zaustaviti saobraćajnu nesreću" Znaci...auto gleda i analizira cestu a ti gledas auto i cestu :) ...i preuzmes kada zatreba.... bas korisno :)
Bosansci hakirali auto put sva auta voze u suprotnom smijeru.....
Sta nas briga ionako niko u Bosni ne moze kupit Teslu, tako da smo sigurni
@Sarajlija333 To ti mislis da ne moze, ima ovdje tajkuna ietkako...
Tek kad otlriju zemlju Bosnu i skontaju da su ceste pune rupa i bez linija, da su znakovi išarani, pa ćirilica,... zablokirat će autopilot, naglo zakočiti i pozvati SOS 🤣
A sta su rekli kada su se ugasile kamere 🤣
Buća city