Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u rs su najbrzi vozovi posada ne stigne ni platu primiti hahahha
"Iza voza ostaje i najbrža ptica na svijetu, sivi soko, koji se brzinom do 389 km/h obrušava kako bi ulovio plijen." Zato ja mog fiću svaki put kad se zahukta u strani motivišem poklicima: "Hajde, sokole moj!"
Koliku brzinu razvija Talgo , njega ispustiste ??
Nisu to kineski vozovi, nego copy/paste Siemensa. Inace francuski AGV je najbrzi.
Kineski brzi vozovi će od 21. septembra ove godine juriti brzinom do 400 km/h. Sezonski BH voz(Talgo) iz Sarajeva do Čapljine sa vezom za Jadran do 30. septembra ove godine .
nasmijavate me klix, watch this https://www.youtube.com/watch?v=_5FARo__YOs
Ja ne znam otkud vam ovakve informacije jer japanci su uspjeli postici brzinu od preko 600kmh, a vjerujem da im se vozovi normala krecu preko 400 kmh.
Hebo, kako ćeš gledat kroz prozor?
Top speed F1 Honda bolid https://www.youtube.com/watch?v=ttwZRZp7wmc
Sivi soko 389 km/h :OOO
E zamisli sad 400kmh I onih 40 kod nas haha.
http://paidviewpoint.com/?r=muw2ql
boja voza jedino ista
Mora to brže...