Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daBogda je ugasili pa da svi malo proživimo, gašenje bi jedino mahalcima teško palo jer sad im je sve ko na dlanu da promahalaju
Facebook bi trebali ugasiti svi koji su u braku ili u vezi jer fb moze biti poguban
www.renesansnakraljevstva.com
Fejsbuk je postala javna haala, svi bi malo kaknuli i ne mogu od prdljavine.
face je moderno zlo, a prvom meni ga zao "ugasiti".. nisam oivisan, al jbg lijepo je nekad vidjeti slike i cuti se s rodbinom koju ne vidjas uzivo..
A opet je sve vise jaza i razdora medju rodbinom nego ikad prije.... mnogo prije fejsbuka
počela škola :P
Jedan sam od tih 11 miliona...ponosan sam na to...vise vremena za sve, ne nerviraju me povrsne izjave, "intelektualci iz kesice", copy-paste geniji i samoobožavanje u vidu najcool fotki/statusa/komentara i slicnog smeca :)
Vala Crncugo slazem se s tobom, oni kako si ih nazvao "intelektualci" me najvise nerviraju, i to oni ne rade da bi zaradili lajkove nego da bi neki drugi vidjeli kako je on intelektualno i misaono prosvjesten, kako razumije "skrivena i dublja" znacenja slavnih citata itd.
11 mil zatvorilo 11 otvorilo...
skontali i glupi ameri da je vrijeme raditi a ne samo sjediti i buljiti u FB
Malo je to...
Malo je to...
Davno sam se ispisao, sve je to turbo folk!
Ne bi li propao totalno, brate dragi..... Ni fakultet bez fejsbuka ''ne mereš'' završiti....
...telekomunikacije su se oduvjek nadzirale...
golubove pismonose, dimne signale??
..."enkripcija" :)