Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem kad Amerikancima daš ime i prezime, sliku, adresu, zanimanje, radno mjesto, kad ti prati što te sve zanima, što voliš... Ne? Problem je kad Rusu daš samo sliku koju ne može ni s čim povezati.
@qpress ......izvod iz banke i odakle ti porijeklo novca. Svake godine.
Kad kazes amerikancu mislis vjerovatno na FB, Instagram i ostale mreze? E pa te drug moj te svojevoljno dajes i pristajes na uslove koristenja ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo taman kupio paket kurtona i na paketu moja slika,nisam supermen ali mi je drago što me takvog predstaviše
@Pupak2 a opis ispod slike: Uz nas se ovo moglo na vrijeme sprijecit :D
@Pupak2 Ma pusti to - nego probudio ti se ja i na instagramu gledam slike, svi mi prijatelji ostarili, rekoh je*o majku koliko sam to godina spavo. Prepadoh se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci hocete reci da naprimjer neko slika kitu to se nedje sacuva bogu iza nogu HAAHAHAHHAAH?
zanima me da li ima u SA ili ZE 4G+ mreže hvata li neko I koja aplikacija može mi pokazati koje band podržava mob i na kojem trenutno radi? Hvala unaprijed dobroj raji!
Imaju fotografiju, ime i prezime, godinu rođenja i sfe ostale informacije - koje aplikacija automatski uzima od telefona - sitnica. Samo kad počnu nestajati pare sa računa na zapadu.
Pa nece reci - Da. Mi koristimo to u srhu kradje identiteta.
Dešava se to da su svima ugroženi podaci,na warez stranicama ljudi izbacuju redovno tuđe podatke ,samo Facebook neće da kaže šta se stvarno dešava sa Instagramom, Facebook-om ..
Nisam to još skinuo nit ću skidati. Glupost obična.
Znaci da skinemo gace i da se slobodno naguzimo, necete nam nista uraditi?
e super, sada mogu na miru skinut aplikaciju i vidjet kako će mi dedo od 98 godina izgledat za nekih 30 godina....... :(
Kome su trebale kakve slike ili podaci, već ih je davno nabavio.
Vjerujem samo sebi, a i to sve manje
Ja sam stavio sliku mog macka🤣
Americka poslaa... Cim je nesto Rusko to je opasno, a nije opasan Fb, instagram i slicno gdje unesemo sve moguće svoje podatke, slike itd itd
Hoce me i zajebat u pm