Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahhahahhahhaha ne znam bil plako il se smijaoo cuj iphone nije smartphone hahahahahhahahah
Ko nema iPhone i nezna šta je to.... Definitivno tehnološko cudo buducnosti. Svi oni koji pljuju isti su oni likovi koji kažu da im je bolji i ljepši TV crno bjeli nego HDTV. Stvarno smješni komentari.
jah iphone nije smartphone , bravo majstore , odakle si ti , iz timbuktua ???
OVO NIJE ZA NASLOVNICU, MANITE SE TOGA. NIŠTA NOVO NISAM SAZNALA, SMARATE OVAKVIM VIJESTIMA. svi žele smartfoun, super! ja ga si ne mogu priuštit, kao ni većina građana u ovoj zemlji, pa bi bilo bolje da nešto korisnije stavite na naslovnicu, a ne ovo smeće.
iPhone nije smartphone
to neko malo ljubomoran sto nema novcica za ovako nesto :) sto neko rece \" mrzit cu iphone sve dok mi neko ne kupi jedan\" ostavi se zavisti i uzivaj u drugim stvarima . . . .
OLED ekrani su jedno obichno neprakticno smece... proizvodi koji pomazu nedovrsenim i neizgradjenim licnostima da se osjecaju bolje!