Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje ofirno cuclanje budžeta, udruženje građana iz Čekrčića Gornjih, valja općini copy/paste aplikaciju "Kviz o Elidži". Ulažem kviska na pitanje "Imal' mene tu"?
lol, ali zasto? je li se na ovakve gluposti trose budzetske pare koje se dodjeluju nevladinom sektoru?
Molimo administratora za ispravku pogresno su napisali Ilidža 😂
Haha, koga briga...
aplikacija se zove "a da nooo"
Od poslije rata istorija se svodi na karao Mahmutović, krao Ćenanović, krao Memić, sve što je vrijedno kupio SDA tajkun Budnjo sa svojim Bakirom u talu, bespravna gradnja cvjeta kao nigdje, zagadili Vrelo Bosne fekalijama, korupcija i nepotizam SDA bagre na najvišem nivou ... Sta če mi kviz
Drzava eledza
Ali zasto ? 😂😂😂
.... eo sve letim !
Ne vidim razlog.
Tahriludi koliko poznaješ sandžak Ilidžu?
Jel na arapskom?
Znam da su Memic i Budnjo dole big i batina, dovoljno
e svasta
dje najvise smrdi?? kolko znakova ima na arapskom?? koje zemljiste je zadnje prodano arapima?? ko nastupa veceras u igmanu??