Aplikacija za android
137

Instalirajte "Kviz Ilidža" i saznajte koliko poznajete ovu lokaciju

A. B.
Pitanja su dostupna i na engleskom jeziku
Pitanja su dostupna i na engleskom jeziku
"Kviz Ilidža" je nova android mobilna kviz aplikacija uz pomoć koje možete provjeriti koliko dobro poznajete ovo naselje kod Sarajeva.

Projekt je realiziran posredstvom Udruženja građana Bistrica iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja, a sredstva za njegovu realizaciju dodijeljena su u okviru poziva za nevladine organizacije tokom 2020. godine.

Kako su naveli iz Općine Ilidža, mjesto koje je svojevrsna kapija Sarajevu zaslužuje da ga bolje upoznamo, a upravo je ova aplikacija jedan od kvalitetnih načina da se nauči nepto više o njegovim historijskim, kulturnim, sportskim, turističkim i drugim oblastima.

Pitanja su dostupna i na engleskom jeziku što će aplikaciju učiniti interesantnom svim strancima koji žele naučiti više o Ilidži.

"Koristimo se prilikom izraziti zahvalnost Općini Ilidža koja je podržala ovaj projekt. Vjerujemo da će na ovaj način Ilidža bolje prezentirati svoje potencijale u BiH i svijetu. Mladi s područja Ilidže su kroz ovaj projekt kreirali pitanja, naučili više o svojoj lokalnoj zajednici, slali pitanja i odgovore, naučili više o kviz takmičenjima. Naravno, poziv je ovo i za ostale građane Ilidže da aplikaciju dopune s novim pitanjima jer smo unutar same aplikacije kreirali i takvu mogućnost", kazao je Sulejman Abazović, predsjednik Udruženja Bistrica.

Aplikacija je dostupna na android uređajima i možete je preuzeti na ovom linku.