Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak koji je maloprije komentirao kako mu brise komentare vezane za "SDA" je stvarno bio upravu, tuga.
@Damir55 nek pise kad je clanak o politici, ali nema sta ovdje pisati o SDA
I u slucaju da prezivite infarkt, prikupit ce sve informacije i izbacivati vam sto bolje oglase za lijekove i kako se oporaviti, jer eto... tako to ide
Apple-ova EKG (ECG) aplikacija nije dostupna u BiH, jer ministarstvo zdravstva treba da odobri uređaj kao medicinsko pomagalo. U Hrvatskoj recimo možete koristiti, Tako da je ova vijest totalno irelevantna. Istražite prvo, prije nego što kopirate vijest...
Od kako strajkaju nemaju drugoga posla nego da i oni aparate po Klix-u komentarisu. A narod s cijih ledja uzivaju ili umire ili bogatstvo za lijecenje po inostranstvu ostavlja.
Kazu da taj sat mjeri temperaturu izduvnih gasova i koncentraciju otrovnih cestica po mm kubnom.
Tako je, niko nije pametan do nasi lijecnici. Naj pouzdanijj metod je načuriš nos i pustiš da te tzv.doctors vodaju ko malu budalu od klinike do klinike , daju hrpu samounistavajucih lijekova, pa to opet u krug dok se vlastiti imunitet nepobrine da izlijeci organizam. Prevencija i prirodni ,.haman besplatni lijekovi, su jedino rjesenje za zdrav zivot.
I kad bosnjo pocne komentirat appl iphone hahahahaha
@Hoschef a je li toliko revno kritikujes i ostale stranke...
otkud mi toliko para..
inače naši doktori sve IT stručnjaci