Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste nasikirali Amere sve se tresu od vaše tužbe
Realno, imao sam huawei i bio sam prezadovoljan, za duplo manje pare od ovih glavnih brendova se dobije telefon vrhunske kvalitete. :D
@supstitucija nije bas duplo. 25% jeftiniji
Ameri nemaju dionice u huawei i to je jedini problem, to je taj prljavi cifutski kapitalizam. Prije par mjeseci citam bambi plazma kancerogena, odmah je prestanem kupovati, prije nekoliko dana citam coca cola kupuje bambi plazmu i onda skontam zbog cega je bila kancerogena, dokle ide cifutski prljavi kapitalizam.
Pa svjesni su da ce Huawei zamijenit Apple i Samsung, koji nisu nista bolji a skuplji su duplo
Samsung mama