Ameri nemaju dionice u huawei i to je jedini problem, to je taj prljavi cifutski kapitalizam. Prije par mjeseci citam bambi plazma kancerogena, odmah je prestanem kupovati, prije nekoliko dana citam coca cola kupuje bambi plazmu i onda skontam zbog cega je bila kancerogena, dokle ide cifutski prljavi kapitalizam.
@Sultan i 59 drugih “cifutski”. Ima li jos neko nakon takvih izjava ko ne razumije zbog cega jsu milioni ljudi ubijeni? Ti si valjda od onih koji to osudjuju sa pola srca, ali ti je lakše što je to urađeno i ne bi smetalo da se ponovi. Ne bih se ni javljao, da mi nije žao bisanskog naroda, koji je čuvar hagade i ne smije se spuštati do ovog arapsko-europskog huškanja na jevreje. Ili se to vodi kao izgubljeno sad?
@Sultan i 59 drugih usput, šta po tebi nije čifutsko? Kapitalizam po tebi je čifutski (Adam Smith je čistokrvni englez). Komunizam isto. (Marx je Jevrej koliko Huso što pije votku za ramazana), Engels je njemački plemić. Šta još? Da nisu izmislili kakav ples nepristojni?
Prikaži sve komentare (21)