Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon Samsunga i Appla (uglavnom su bili najbolji modeli) sticajem okolnosti prešao sam na Huawei, serija Mate. Više od tri godine koristim isti mobitel koji besprijekorno radi i izgleda. Spomenuti prethodnici nekim čudom postajali su problematični kako se bližio kraj garancijskog roka ili obnove dvogodišnjeg ugovora tako da sam s Huawei mobitelom više nego zadovoljan. Preporuka!!!
@VOXpopuli2017 Bas tako, Apple nikada nisam volio jer si zarobljenik i oni ti diktiraju Šta kako itd. Samsung malo bezidejan ali Huawei ,bar moj mate 10 pro je brz,lagan i prelijep OS
cigla
jos malo pa cemo televizore nosati sa sobom
danas cujem da je Huawei pretekao Apple i zvanicno postao drugi proizvodjac na svijetu
za koju godinu ce se samo ekran prodavati
410 $. Sa ovakvim hardverom ostali bi digli na preko 1000$.
Niko se Huawei-ja nije nanosao.
Papak ne brukaj se.
Evo, da te demantiram iz vlastitog iskustva. Nakon Samsunga i Appla (uglavnom su bili najbolji modeli) sticajem okolnosti prešao sam na Huawei, serija Mate. Više od tri godine koristim isti mobitel koji besprijekorno radi i izgleda. Spomenuti prethodnici nekim čudom postajali su problematični kako se bližio kraj garancijskog roka ili obnove dvogodišnjeg ugovora tako da sam s Huawei mobitelom više nego zadovoljan. Preporuka!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj je 7,8, poznat kao dvaes centi :)) pozz