Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je pravi mozak prvo bi trazio pornjavu
SKYNET is born :-) HASTA LA VISTA BABY
komentar ti je glup ko i ti.... dugo nisam vidio tako glupu osobu, a vjeruj mi, ima ih previse...
Daj nek ga bošnjo upita \"Šta ima jarane...\"
Dajte ga Federalnoj televizije nek malo odvade Borisu Biliću!
zato je najsiguranije i najbolje biti wehabija koji se ne koristi nikakvom tehnologijom , niti treba skola niti tehnologija..dovljno su saudijski dolari ..
a jestel kad razmisljali...od svih ovih silnih aparatura koje sami unosimo u dom...do mobitela, satova, lcd,plazme.led...prekidaci, kamere,mikrofoni procesori,kucista itd itd dali ne mislite da u stvari oni nas sa tim uredjaji mogu i vidjeti i čuti i sve... ps: kako mi da znamo da oni nisu ugradili spec.uredjaje u sve to i mogu nas posmatrati 24/7 i u kuci i van nje... 100% sam siguran da oni mogu da se prikopcaju na nas mobitel u svakom trenutku i da sve cuju ako bi im bili interesantni!
Ill be back...
može meni jedan?
Jeli iko vidio P.i.p.u. Ja bi se udala, eto.
neide ovo na dobro kako je google kreno, snaju sta googlamo po netu, znaju kuda se krecemo preko androida, imaju slike od svakog coska svjeta i sad su opoceli da skupljaju slike od unjutrasnje infrastrukture od zgrada i sad jos ovaj super mozak
google je zito
POletih i ja napisati SKYNET:)