Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma...slucajno,sigurno se cesto dogadja u kompanijama poput Googlea..Uhh samo hoce veci publicitet i to je to,ali najtuznije je sto ima ljudi koji na to zaista 'nasjednu' :)
Isto da pročitaš naslov... Lučić: Slučajno sam ga metnuo Severini.
"Zaposlenica"? Hahaha, pa stvarno vi uopšte ne pročitate vijest niti jednom prije nego što je objavite...
Da, "slucajnost"...... I Apple to redovno radi. Jeftine marketinske fore.
Pa Apple mora ovim....neće sigurno kvalitetom...
Apple je izmislio svijet po pitanju kvalitete za ove jugijo telefone iz kinder jajeta.
KUPIO SAM HTC ONE I PRODAO PO MENI ANDROID JE ZA DJECU KOJA VOLE IGRICE MJENJATI POZADINE I SL.PA SAM KUPIO HTC ONE NA WP8 I DRUGA PRICA WINDOWS JW WINDOWS
brzi stabilniji podrzava ga microsoft kompatibilan sa programom koji koristim na PC jednostavniji itd..
Ja koliko znam,HTC One sa windows 8 OS-om ne postoji,bar jos nije izasao u prodaju,postoje HTC 8x,i HTC 8s,a operativni sistem android je za svaki uzrast,sta vise ako poznajes dobro svoj uređaj mozes mnogo vise iz njega izvući,nego sto je fabrički određeno,windows 8 kao i apple-ov iOS su OS za ljude koji ne žele komplikovan OS,čisto sučelje,ili ti jednostavan interfejs.
Aarghh, ne drži ga uposlenica već uposlenik. Kod trebe sa naočalama je nexus 4.
uuuuu sezame kako si zagorio jbt