Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo skupina balavih izdrkacha qurca... Nije ni cudo sto im je operativni sistem gomila nepouzdanog i nesigurnog smeca.
"Objavom Androida Kitkat bit će označen početak takmičenja u kojem će učesnici kupovinom specijalno osmišljenih čokoladica KitKat moći osvojiti 1.000 tablet računara Google Nexus 7." Uhh sto se pitam hoce li kod nas biti tih "posebnih" cokoladica :)
IDUCA VERZIJA ANDROID BAKLAVA
Onda LOKUM :)
" s obzirom da se već ranije govorilo kako će se verzija 4.4 ovog operativnog sistema zvati Key Lime Pie." - nikad se ranije nije spominjala verzija 4.4, ovo je prvi put. Do sad se spominjala verzija 5.0 sa imenom Key Lime Pie.