Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mobilni telefoni su u ovom formatu dosegli svoj vrhunac i što se tiče hardwarea i softwera. Nema se više puno mjesta za naprijed, ostalo je samo šminkanje ionako velikih brzina procesora i guranja bespotrebnih količina RAM memorije. Isto se odnosi i na mobilne kamere.
Kad zumiras konja izbaci Hanu Hadziavdagic.
Kakvi su uslovi da se postane poznat?Sta treba ispuniti?!
Jel Hana Hadziavdagic poznata licnost?
Kako cete godinama u kraj stati?
Sljedeća aplikacija će pokazivati koliko si para težak, kakve diplome imaš.... što će određivati jesi li dobra prilika za udati ili oženiti.
1918. - Vjerujem da će za 100 godina imati leteće automobile 2018. - Pixel telefoni sada imaju mogućnost prepoznavanja i opisivanja fotografija poznatih osoba Hvala Google, ovo je veliki napredak za čovječanstvo!