Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sat vremena nakon sto su predatavili Note 9,skinuo sam ovu igricu na Note 8 sa Samsung Apps...
Sat vremena nakon sto su predatavili Note 9,skinuo sam ovu igricu na Note 8 sa Samsung Apps...
Alphabet tj. Google je prosle godine imao $110.8 milijardi prihoda. Odnosno 110 milijardi, 800 miliona i sitno, sto se ne pise. 50 miliona je za Google tolika cifra da je ne pisu.
Google naplaćuje 30% profita od toga što dozvoli objavu na Play Storeu. Znači, mislili su dobiti igru na Store i da će im likovi iz Epic Gamesa za to još platiti 50mil $, kad ono ništaa. Ovako Epic prodao Samsungu ekskluzivu za 50-100 mil $, i tako dodatno zaradio, umjesto da daje Googlu pare. To se zove pameta poslovni potez.
Kao da napisete da je Bingo prosle godine izgubio milijardu KM jer su ljudi toliko potrosili u Konzumu. Sve sto ne zaradis nisi ni izgubio
googlu je 50 mil. dolara kao meni reći dobar dan. to oni zarade u jednoj minuti.
Ljudima sve one gluposti popularne, volim odigrat dobro igru ali kad cujem druge daj ti njima samo GTA, sada pubg i fortnite, to je meni tako bezveze.
Valjda mislite da će Google propustiti priliku da zaradi taj novac, a ne da će ga izgubiti? Ne može se izgubit nešto što se nikad nije imalo.
Ne misle oni ništa, samo prepisuju.
$50m od Fornite je ko' zrno pjeska u pustinji s' obzirom da Google zarađuje preko $300mil na DNEVNOJ osnovi