Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divno, ali cloud slabo tko koristi .... moze za privremene podatke ali za trajne nije bas .... to sigurno...
Hoćemo wireless okean!!
ja imam bolju soluciju a to je prenos podataka putem atomskih cestica. aplicirao sam za grant u kantonu pa cemo vidjet ocel mi dati pare.
'ta ce google, vidjet cete ove godine kad Ramo opet uzgoji najvecu glavicu kupus.
Onaj bosnjo sto je razbio preko 100 cigli glavom, kazu da ce ove godine popraviti rezultat...hocu da kazem da znamo i mi koristiti glavu!
Ko se razumije u tehnologiju, nevjerovatan posao pravi Google. Svi bi rekli: "Lahko je kad se ima para.", ali sem što će uložiti novih nekoliko milijardi dolara, uložit će i ogromno znanje i umijeće povezivanja cijelog svijeta u jedno. Korisnici svih mogućnosti Interneta (99% "civilizovanog svijeta) duguju mnogo ovoj kompaniji.
E svaka čast za ovaj akcenat na znanju. Kod nas se za nekoliko godina milijarde potroše, a nigdje ništa. Glavno je kupit stan, vikendicu, auto i da guzica vidi puta. Stvarnog znanja za korištenjem sredstava nema. Neko bi i sa manje uradio mnogo više.
Korisnici klikanjem također i plaćaju kompaniji
Neko prekopava njive i polaze kabal, neko prekopava more da polozi kabal :) Google pocni saditi maline cijena ove godine dobra, ebo te kabal.
i ja sam pružio svoje kablo da se komšinice mogu konektovat
e moj google kad je kod nas BH TELECOM pruzio bezicini kabl prema Bjelasnici i Trnovu, zaostajete za SDA inzinjerima 300 godina...