Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba stvoriti mobitel poput S8, ali da baterija traje minimalno 5 dana kada se neprekidno koristi. E to je već mobitel koji se isplati kupiti, pa da je cijena i iznad 2000 KM.
Kada sam juče vidio 'blagu evoluciju' na Note 8 u odnosu na noviju S seriju koja se može naći za duplo manje nisam blesav dati 2000 KM. Svi brendovi su na sličan način kada su flagshipovi u pitanju. Malo šminke, puno priče i prodaju se.
Danas blago osvježenje znači pad prodaje. Prvi model bezveze, drugi blago osvježenje. Baš ste pogodili.
Nije on bezveze, samo mu je cijena paprena.
"Čekajući Godoa (franc. En attendant Godot, engl. Waiting for Godot) je drama koju je napisao Samjuel Beket u kojoj glavni junaci čekaju Godoa - osobu koja se nikad neće pojaviti." (Wikipedia) Ova drama se savršeno može primjeniti na dolazak mobitela koji će konačno zadovoljiti svog korisnika.
@big.muzzy Ali opet čekaš onu pravu, kao i mobitel :D