Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji su to naucnici i shega. kaze ne mogu naci razlog losijeg uspjeha u skoli na fakultetu. ti \"naucnici\" su trebali prvo odigrati koji mjesec intenzivnije kakve dobre igre da malo udju u gamerski svijet i onda raditi studije. ne trebas biti anstajn da znas da ljudi koji igraju ostaju do sitne sate budni zbog dobrih partija pogotovo online i onda sutra prespavaju pola nastave i nemogu se koncetrisati, a ne ovdje pisati kao da igranje mentalno unazadjuje covjeka, koje gluposti
whahaha \'Video igre mogu biti zabavne i donekle poučne, no djeca i mladi to i nehotice zloupotrebljavaju te zapostavljaju svoje stvarne obaveze ili ljude oko njih\', dodao je jedan od naučnika.